Tudnivalók

Tudnivalók a cukorvirágokkal kapcsolatban

Rendelés
E-mailben, telefonon vagy személyes találkozó keretében várom az érdeklődőket. Az egyeztetések során a megrendelni kívánt cukorvirág típusa, kivitele, mennyisége, valamint az elkészítési és átvételi határidő írásban is rögzítésre kerül.

Átvétel
A cukorvirágok törékenysége miatt a postai csomagküldés vagy futárszolgálaton keresztül történő kiszállítás nem oldható meg, kizárólag személyesen tudom őket átadni a budapesti műhelyemben, előre egyeztetett időpontban. Egyedi átvételi kérését kérem jelezze még a megrendelés során.

Tárolás
A cukorvirágokat lehetőség szerint száraz, nem túl napos helyen tárolja (hűtőben egyáltalán nem javasolt). Törékenysége miatt vigyázni kell rá, cserébe tartós és igazán különleges dísze marad otthonának vagy üzletének.

Tudnivalók a weboldalon feltüntetett fotókkal kapcsolatban

A sugarcraft.hu weboldalon látható cukorvirágok, a róluk készült fotók, valamint grafikai alkotások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI törvény értelmében szerzői művek és a törvényben foglalt jogvédelem alatt állnak. Az itt említett szerzői művek bármely jogosulatlan felhasználása – különösen, de nem kizárólag annak másolása, átdolgozása - jogsértés és a törvényben foglalt jogkövetkezményeket vonja maga után.

06.70.436-66-12
Rendelési információk

Tudnivalók és információk 
a rendeléssel kapcsolatban

E-mailben, telefonon vagy személyes találkozó keretében várom az érdeklődőket…

újdonságok

Sajtómegjelenés -
Együttműködés

A Rákellenes Világnapot (World Cancer Day) 2000 óta minden év Február 4-én tartják…