ÍRJON NEKEM!
rólam

SUGARCRAFT
by Eszter Kanyári

Kanyári Eszter

Végzettségeim szerint formatervező, közgazdász, rendezvényszervező vagyok - kislányom mellett pedig egy új kézműves szenvedélyt találtam 2019-ben: a cukorvirágokat.

Szívesen dolgozom együtt más alkotókkal, veszek részt jótékonysági projektekben is – nemrégiben készített munkám a World Cancer Day alkalmából több nemzetközi magazinban is megjelent.

Cukorvirágaim – a törékeny luxus

Az ehető cukormasszából készült virágaimat kézzel készítem, valódi növények tanulmányozását és sok kísérletezést követően. A minőségi kivitelezés és a botanikai hitelességre törekvő, ám egyedi stílusom különbözteti meg virágaimat és teszi lehetővé felhasználásukat nem csak cukrászati, hanem dekorációs célokra is. Kiváló alternatívái a szezonálisan elérhető és gyakran vegykezelt élővirágoknak – és tartós dekorációként minden évszakban különleges díszei lehetnek üzleti, családi vagy éppen művészeti rendezvényének.

06.70.436-66-12
Rendelési információk

Tudnivalók és információk a rendeléssel kapcsolatban

E-mailben, telefonon vagy személyes találkozó keretében várom az érdeklődőket…

újdonságok

Sajtómegjelenés,
Együttműködés

A Rákellenes Világnapot (World Cancer Day) 2000 óta minden év Február 4-én tartják meg - a világnap és a hozzá kapcsolódó kampányok célja a figyelemfelhívás és a cselekvésre szólítás. „Catalina Anghel azúcar'arte” immár hatodik éve szervezte meg a „World Cancer Day Sugarflowers and Cakes in Bloom” együttműködést.

A Rákellenes Világnapot (World Cancer Day) 2000 óta minden év Február 4-én tartják…