news

Megjelenés a D'licious Magazin októberi lapszámában / Featured in Halloween issue of D'licious Magazine

October 3, 2022

Megjelent az angol D'licious magazin októberi, Halloween témájú lapszáma, amelyben Eszter fekete rózsa elkészítési módját mutatja be lépésről lépésre.// New, Halloween issue of D'licious Magazine is out, and Eszter shares step-by-step instructions of a beautiful black rose in sugar.

A teljes cikk…

Megjelenés az American Cake Decorating magazin őszi lapszámában / Featured in Fall issue of American Cake Decorating magazine.

September 18, 2022

Megjelent az American Cake Decorating magazin őszi lapszáma, amelyben Eszter elegáns, arany színű ginkgo biloba levelek elkészítési módját mutatja be lépésről lépésre. // New, Fall issue of American Cake Decorating magazine is out, and Eszter shares step-by-step instructions of golden ginkgo biloba leaves in sugar.

A teljes cikk…

Megjelenés a D'licious Magazin esküvői számában / Published in wedding issue of D'licious Magazine

June 2, 2022

Megjelent az angol D'licious magazin júniusi, esküvői lapszáma, amelyben Eszter egy nagy méretű king protea virág elkészítési módját mutatja be lépésről lépésre. // New, Wedding issue of D'licious Magazine is out, and Eszter shares step-by-step instructions of a giant king protea flower in sugar.

A teljes cikk…
+36.70.436-66-12
faq

Good to know about / Useful informations

You may contact via email, phone, direct message or meet in person in my showroom…

news

Sajtó megjelenés -
Együttműködés

A Rákellenes Világnapot (World Cancer Day) 2000 óta minden év Február 4-én tartják…