A BBC GoodFood magazin magyarországi kiadásának decemberi, ünnepi lapszámában egy gyönyörűen szerkesztett interjú olvasható Kanyári Eszterrel. A neves gasztro magazinban jelentek meg először Eszter téli cukorvirágos fotói, amelyeket gyermekkora karácsonya ihletett. A retro hangulatú teríték és a klasszikus házi sütemények minden dekorációs eleme cukormasszából készült, kézzel formázva. A különleges cukorvirágok készítéséről és a kézműves kisvállalkozáshoz vezető útról is bővebben mesél Eszter a magazinnak.
Dekorációs megoldások saját vagy ügyfelei számára, amelyek minden szezonban elérhetőek?
Kreatív és változatos formában felhasználható virág díszítés a rendezvényeire?
Részletek…
Kreatív enteriőr dekoráció cukormasszából?Tartós és minden szezonban elérhető virág kompozíció?
Részletek…
Környezettudatos esküvői dekorációt választana? Kedvenc virága nem elérhető esküvője időpontjában?
Részletek…
Egyedi, kézzel készült személyre szóló luxus ajándékot keres szerettei számára?
Részletek…